Spillet Bowls

Bowls er et spil, hvor målet er, at rulle en lidt asymmetrisk kugle kaldet Bowls nærmest til en noget mindre hvid kugle kaldet JACK.

Spillet stammer fra De britiske øer og er oprindeligt spillet på meget plane filtbaner og i store haller. Det reducerede spil, som vi bruger, er blevet meget populært her i Danmark, men der er stadig forholdsvis langt mellem klubberne. Som den eneste klub i Danmark har KIF Bowls lavet deres udendørs baner med internationale mål.

DGI har oprettet en særlig Bowls sektion – og det er dem, der har hjulpet os i gang. Tak til Karen Damborg og Poul, DGI Vestjylland Bowls, for en rigtig god introduktion til spillet – og hjælpen bagefter.

Spillet ligner curling, og pointtællingen er da også næsten ens. Kan spilles af både kvinder og mænd i alle aldre og kræver ikke større fysisk udfoldelse – alle kan deltage.

Vi vurderer på, om vi også skal etablere en ungdomsafdeling, en gruppe for studerende og en voksen afdeling.

Der er også andre muligheder:

Når vi starter op ind til sæsonen den 1. september afvikler vi et par ”Åbent hus” arrangementer.

Hvis vi mangler medlemmer til nogle andre dage går vi ud og annoncerer med det. Dog har vi aftalt, at vi ikke må blive for mange. Der skal være plads nok.

Hvad kan du gøre ved det ?

Den letteste måde at få nye medlemmer på, er ved at fortælle det vidt og bredt til familie, venner, bekendte og kontakter. Alle skal høre hvad spillet går ud på – og prøve det.