Om vores sponsorater

Sponsorer:

Vi sætter meget stor pris på, at så mange firmaer har valgt at støtte os som sponsorer. Sponsoratet er lavet med henblik på at styrke og udbrede kendskabet til den sport, der bliver spillet Worldwide.

Samtidig forsøger vi at skabe en endnu bedre bundlinje hos sponsoren. Altså arbejder vi med princippet ”noget for noget” – og det gør vi ved at markedsføre os markant so den hyggelige klub med de skæve kugler !

Fordele for sponsor er:

Navn og logo på vores sponsor i hal 2 i Sydbank Arena. Klubben betaler tryk. Navn og logo på klubbens hjemmeside med fordele og muligheder ved at handle med firmaet. Vi sørger for, at firmaet kan komme med tilbud til vores medlemmer og til de andre sponsorer. Navn på brochurer vi udleverer til alle interesserede og andre. Tilbud om at være med i et årligt arrangement sammen med andre sponsorer.

Prisen:

Prisen pr. år er alt efter hvilke ydelser sponsoren får. I det normale sponsorat til kr. 1.000 får sponsoren ovennævnte ydelser. Hvis firmaet betaler kr. 2.000 laver vi en event med instruktører og hvor hallejen er betalt. Hvis det ønskes, står vi også for at få noget at spise i vores Café. Mad og drikke afregnes direkte til dem.

Har du forslag til andre aktiviteter med Bowls indblandet, så tag kontakt til et af bestyrelsens medlemmer.